A tandem siklóernyőzés természetesen egy egyéni alapon végezhető tevékenység, de lehetőség van arra is, hogy akár nagyobb csoportoknak is tudjunk szolgáltatni repülést, illetve siklóernyőzéshez kapcsolódó programokat. 10-20-30 fős csoportokat nagyon könnyen meg lehet oldani, hogy 1 napon vagy akár egy fél napon belül, mindenki repülni tudjon és nagyjából 50 fő az a maximum amit 1 napon belül kezelni tudunk, a jelen állás szerint. Ideálisan március és november között érdemes tervezni ilyen programot nagyobb csoportok számára.

Bár 1994-ben kezdtem a siklóernyőzést 18 évesen de csak 2012 nyarán kezdtem bele tandemrepülésbe és az első csoportos tandemrepülésem 2013-ban volt, ahol egy nagyobb cégtől egy 10-12 fős csoport jött el, egy teljesen kötetlen repülésre. Akkoriban Magyarország egyetlen csörlőpályájára mentünk repülni, a Kalocsai reptérre. Ez egy kora tavaszi áprilisi nap volt jó élénk déli széllel. Végül mindenkivel tudtunk repülni, de az élénk szél miatt nagyon is csoport tevékenység lett a tandemrepülésből, mivel kb. 2-3 embernek kellett megfognia minket, amikor jöttünk leszállni, illetve még 3 embernek kellett a földön tartania a siklóernyőnket leszállás után, illetve startolás előtt. A repülések az élénk szélnek köszönhetően extrém magasak lettek, átlagosan talaj +900 méterre emelkedtünk mindenkivel. A legvégére éppen a legkönnyebb személlyel startoltam és a repülés közben még élénkült egy kicsit a szél és jól emlékszem, hogy annyira erős lett a szél, hogy nem haladtunk előre hanem tolattunk egy kicsit és így nem tudtunk leszállni a kiindulási pontra és szépen lassan sodródtunk el és aztán 3-an szaladtak hozzánk, hogy megfogjanak az erős szélben. Így bár nem szándékosan, de a csoport számára egy egészen jó kis csapatépítő nap lett annak ellenére, hogy egy laza kötetlen csoportos repülés lett csak betervezve. 


 

Hívj telefonon, vagy jelentkezz online és felhívlak, hogy megbeszéljük a részleteket!

Tel: +3630/6768233 Jelentkezés online

 

Bevezető tandem repülés:

Legtöbbször egy 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülésünk és márciustól novemberig szinte minden hétvégén repülünk, amikor repülésre alkalmas az időjárás. 

Helyszínek: Ezt a repülést leggyakrabban csörlőpályákon repüljük, amiből több is van Budapest környékén, illetve természetesen repülünk Bp-en a Hármashatárhegyen és Csolnokon is, ami Esztergom felé van és ez utóbbiak hegyi repülések, ahol egy hegyről nekifutva indulunk. 

Időtartam: kb. 5-10 perc

Ár: 24 000 Ft

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 29 000 Ft

Jelentkezés

Bevezető tandem repülés ajándék Videóval:

Legtöbbször egy 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülésünk és márciustól novemberig szinte minden hétvégén repülünk, amikor repülésre alkalmas az időjárás. 

Helyszínek: Ezt a repülést leggyakrabban csörlőpályákon repüljük, amiből több is van Budapest környékén, illetve természetesen repülünk Bp-en a Hármashatárhegyen és Csolnokon is, ami Esztergom felé van. 

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 35 000 Ft

Jelentkezés

Bevezető tandem repülés ajándék Videóval pároknak:

A fentebb leírt bevezető repülés 2 fő részére, ahol a párok egymás után repülnek, mivel ezt a repülést leginkább csörlőpályán tudjuk megvalósítani. 

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 55 000 Ft

Jelentkezés

Időtartam repülés Videóval

Az időtartam repülés egy olyan repülés, amikor jelentősen több időt töltünk fenn a levegőben. Az a tapasztalatunk, hogy azok, akik korábban már repültek siklóernyővel vagy más hasonló eszközzel, vagy egyszerűen csak igazán szeretnek repülni vagy szeretik az extrém élményeket azok nem igazán szeretnének visszatérni a földre. 

Helyszínek: 

Ezt a repülést az év 365 napján meg tudjuk valósítani hegyi repülésben. Leggyakoribb hegyek: Hármashatárhegy (BP), Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén)

Ez a repülés megvalósítható csörlőpályán is de inkább csak tavasztól őszig és olyankor, amikor meleg felszálló levegő (termik) is van. 

Időtartam: 15-30 perc

Ár: 39 000 Ft

Jelentkezés

Időtartam repülés Videóval pároknak egy időben:

A páros repülés tovább már nem fokozható, legromantikusabb verziója, amikor mindketten egy időben két tandem pilótával egyszerre startoltok el. Itt csak hegyi repülés jöhet szóba azért, hogy egyszerre egy időben startoljatok és hogy aránylag közel is legyetek egymáshoz a levegőben (olyan verzió nincs, hogy együtt repüljetek ketten 1 tandemernyővel hanem mind a ketten 1-1 tandempilótával fogtok külön elstartolni) 

Ez egy nagyon kiváló nászajándék is lehet vagy bármilyen esetben, amikor magatokat és a párokat szeretnétek meglepni egy közös élménnyel. 

Időtartam: 15-30 perc

Ár: 75 000 Ft (amely 2 ajándékvideót is tartalmaz)

Jelentkezés

Extrém időtartam repülés Videóval:

Az időtartam repülés egy még hosszabb verziója, ami kimondottan a repülés szerelmesei számára van, akik úgy érzik, hogy nem akarnak visszatérni a földre. 

Helyszínek: 

Ezt a repülést az év 365 napján meg tudjuk valósítani hegyi repülésben. 
Leggyakoribb hegyek: Hármashatárhegy (BP), Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén) 

Illetve csak ezeknél a csomagoknál elérhető speciálisabb helyszínek: Eger és Szársomlyó (Villányi hegység). 

Időtartam: 30-45 perc

Ár: 45 000 Ft

Időtartam: 45-60 perc

Ár: 55 000 Ft

Jelentkezés

Termikrepülés Videóval: 

A termik szó meleg felfelé szálló levegőt jelent, aminek a segítségével 1000-2000 vagy nagyon jó időjárási körülmények esetén akár 2500-3000 méteres magasságba is emelkedhetünk. Ezt a repülést csak tavasztól őszig tudjuk megvalósítani, amikor erős napsütés van. Nincsenek szavak amivel le lehet írni azt az érzést, amikor több km magasan repülsz, és először tapasztalod ezt meg. Ma is élénken emlékszem a pillanatra, amikor először jártam 2500 méter magasan siklóernyővel és a rengeteg élmény mellett próbáltam rájönni, hogy mi olyan furcsa a levegőben, és végül rájöttem, hogy most először lélegeztem teljesen tiszta, valóban színtelen szagtalan levegőt. 

Helyszínek: 

Leggyakoribb hegyek: Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén) 

Illetve csak ezeknél a csomagoknál elérhető speciálisabb helyszínek: Eger és Szársomlyó (Villányi hegység). 

A Hármashatárhegyen is nagyon jó termikek szoktak lenni, de itt „csak” 750 méter magasra szabad felmennünk a Liszt Ferenc reptér légtere miatt, ezért ahhoz, hogy 1000-2000 méter fölé tudjunk repülni ahhoz legalább egy 50-60 km-t utazni kell Bp-től. 

Csörlőpályán is igen gyakran fogunk ilyen repüléseket végrehajtani, mégpedig leggyakrabban Kartalon és Palotáson. Palotás gyakorlatilag a Mátra nyugati gerince mellett fekszik és habár sajnos a Mártában nincs biztonsággal használható starthely, de innen lehetőségünk lesz Magyarország legnagyobb hegységét megcsodálni több ezer méter magasból. 

Időtartam: 30-40 perc

Ár: 49 000 Ft

Időtartam: 40-60 perc

Ár: 59 000 Ft

Időtartam: 60-90 perc

Ár: 75 000 Ft

Jelentkezés

Jelentkezés tandemrepülésre

Kérlek add meg a neved
Kérlek add meg az email címed
Kérlek add meg a telefonszámod
Kérlek válassz egy csomagok
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input