Miért velem repülj?

"Életem talán legszebb ajándéka és legnagyobb élménye volt az a közel másfél óra, amit a kalocsai reptér és a Szelidi- tó között, a levegőben töltöttem. A szerencsének, no és a pilótának köszönhetően, ha jól emlékszem, egészen 2300 méterig jutottunk, és ha logisztika okokból nem kellett volna megszakítanunk az utunkat, ki tudja meddig jutunk ..talán legközelebb:-) Köszönöm,Zoli!"

Kis Kata - Leasing Manager

"Ajándékba kaptam az ugrást a születésnapomra az egyik legkedvesebb barátnőmtől. Hazudik, aki összefüggően, szabatosan tud erről mesélni, ami biztos, hogy ezt evezik a tankönyvek a nagybetűs Élménynek. Mert élmény a csúcsra érkezés, a profik kedves viccelődése, Zoli felkészítése, a szakadék felé futás, a gravitáció legyőzése, a lebegés, a szél, a csend, a körbetekintés, az izgalom elfeledése, a földet érés, de leginkább a szembesülés a tudattal, hogy átéltem az igazi szabadságot..."

Kocsis Éva - Kossuth Rádió műsorvezetője

"Régóta kerülgetjük egymást, én és a siklóernyőzés. Tavaly egy alap tanfolyamra is beiratkoztam, de ennek keretében nem nagyon sikerült elszakadni a földtől. Mielőtt véglegesen elkötelezném magam tudni akartam milyen érzés az igazi repülés..., és meg kell, hogy mondjam, fantasztikus volt!!

Zoli barátom választott egy ideálisnak tűnő, megfelelően szeles napot és egy jó kis starthelyet. Mikor kiértünk még túl erős volt a szél, ezért várakoznunk kellett kb. egy órát, de végül az „esti gyogyiban" könnyedén a levegőbe emelkedtünk és legalább 1 órán keresztül repültünk szabadon, mint a madarak fenn az égen. Levegőből néztük végig a naplementét is, ami szintén gyönyörű volt. Felejthetetlen élmény volt!"

Velicky László - Építész

-1994 óta repülök siklóernyővel, - elég sok tapasztalatom gyűlt össze a repülésről - így velem a legnagyobb biztonságban fogsz repülni.

-Mivel ez a fő tevékenységem, gyakorlatilag a hét bármelyik napján ráérek, - amikor csak neked alkalmas - így nem kell hozzám igazítanod a beosztásod. Ez azért is fontos, mert így már csak az időjáráshoz, valamint a Te szabadi időpontjaidhoz kell igazodni, hogy a jól repülhető napokból a legjobbat tudjuk kihozni.

-Arra törekszem, hogy a legjobb élményt/szolgáltatást adjam és ha egyszer már repültél velem, akkor később újra repülj és merj ajánlani a barátaidnak.

 

Hívj telefonon, vagy jelentkezz online, és felhívlak, hogy megbeszéljük a részleteket!

Tel: +3630/6768233 Jelentkezés online

Jelentkezés tandemrepülésre

Kérlek add meg a neved
Kérlek add meg az email címed
Kérlek add meg a telefonszámod
Please let us know your message.
Invalid Input