"Életem talán legszebb ajándéka és legnagyobb élménye volt az a közel másfél óra, amit a kalocsai reptér és a Szelidi- tó között, a levegőben töltöttem. A szerencsének, no és a pilótának köszönhetően, ha jól emlékszem, egészen 2300 méterig jutottunk, és ha logisztika okokból nem kellett volna megszakítanunk az utunkat, ki tudja meddig jutunk ..talán legközelebb:-) Köszönöm,Zoli!"

Kis Kata - Leasing Manager

"Ajándékba kaptam az ugrást a születésnapomra az egyik legkedvesebb barátnőmtől. Hazudik, aki összefüggően, szabatosan tud erről mesélni, ami biztos, hogy ezt evezik a tankönyvek a nagybetűs Élménynek. Mert élmény a csúcsra érkezés, a profik kedves viccelődése, Zoli felkészítése, a szakadék felé futás, a gravitáció legyőzése, a lebegés, a szél, a csend, a körbetekintés, az izgalom elfeledése, a földet érés, de leginkább a szembesülés a tudattal, hogy átéltem az igazi szabadságot..."

Kocsis Éva - Kossuth Rádió műsorvezetője

"Régóta kerülgetjük egymást, én és a siklóernyőzés. Tavaly egy alap tanfolyamra is beiratkoztam, de ennek keretében nem nagyon sikerült elszakadni a földtől. Mielőtt véglegesen elkötelezném magam tudni akartam milyen érzés az igazi repülés..., és meg kell, hogy mondjam, fantasztikus volt!!

Zoli barátom választott egy ideálisnak tűnő, megfelelően szeles napot és egy jó kis starthelyet. Mikor kiértünk még túl erős volt a szél, ezért várakoznunk kellett kb. egy órát, de végül az „esti gyogyiban" könnyedén a levegőbe emelkedtünk és legalább 1 órán keresztül repültünk szabadon, mint a madarak fenn az égen. Levegőből néztük végig a naplementét is, ami szintén gyönyörű volt. Felejthetetlen élmény volt!"

Velicky László - Építész

-1994 óta repülök siklóernyővel, - elég sok tapasztalatom gyűlt össze a repülésről - így velem a legnagyobb biztonságban fogsz repülni.

-Mivel ez a fő tevékenységem, gyakorlatilag a hét bármelyik napján ráérek, - amikor csak neked alkalmas - így nem kell hozzám igazítanod a beosztásod. Ez azért is fontos, mert így már csak az időjáráshoz, valamint a Te szabadi időpontjaidhoz kell igazodni, hogy a jól repülhető napokból a legjobbat tudjuk kihozni.

-Arra törekszem, hogy a legjobb élményt/szolgáltatást adjam és ha egyszer már repültél velem, akkor később újra repülj és merj ajánlani a barátaidnak.

 

Hívj telefonon, vagy jelentkezz online, és felhívlak, hogy megbeszéljük a részleteket!

Tel: +3630/6768233 Jelentkezés online

 

Bevezető tandem repülés:

Legtöbbször egy 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülésünk és márciustól novemberig szinte minden hétvégén repülünk, amikor repülésre alkalmas az időjárás. 

Helyszínek: Ezt a repülést leggyakrabban csörlőpályákon repüljük, amiből több is van Budapest környékén, illetve természetesen repülünk Bp-en a Hármashatárhegyen és Csolnokon is, ami Esztergom felé van és ez utóbbiak hegyi repülések, ahol egy hegyről nekifutva indulunk. 

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 34 900 Ft

Jelentkezés

Bevezető tandem repülés ajándék Videóval:

Legtöbbször egy 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülésünk és márciustól novemberig szinte minden hétvégén repülünk, amikor repülésre alkalmas az időjárás. 

Helyszínek: Ezt a repülést leggyakrabban csörlőpályákon repüljük, amiből több is van Budapest környékén, illetve természetesen repülünk Bp-en a Hármashatárhegyen és Csolnokon is, ami Esztergom felé van. 

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 39 000 Ft

Jelentkezés

Bevezető tandem repülés ajándék Videóval pároknak:

A fentebb leírt bevezető repülés 2 fő részére, ahol a párok egymás után repülnek, mivel ezt a repülést leginkább csörlőpályán tudjuk megvalósítani. 

Időtartam: kb. 10-15 perc

Ár: 65 000 Ft

Jelentkezés

Időtartam repülés Videóval

Az időtartam repülés egy olyan repülés, amikor jelentősen több időt töltünk fenn a levegőben. Az a tapasztalatunk, hogy azok, akik korábban már repültek siklóernyővel vagy más hasonló eszközzel, vagy egyszerűen csak igazán szeretnek repülni vagy szeretik az extrém élményeket azok nem igazán szeretnének visszatérni a földre. 

Helyszínek: 

Ezt a repülést az év 365 napján meg tudjuk valósítani hegyi repülésben. Leggyakoribb hegyek: Hármashatárhegy (BP), Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén)

Ez a repülés megvalósítható csörlőpályán is de inkább csak tavasztól őszig és olyankor, amikor meleg felszálló levegő (termik) is van. 

Időtartam: 15-30 perc

Ár: 45 000 Ft

Jelentkezés

Időtartam repülés Videóval pároknak egy időben:

A páros repülés tovább már nem fokozható, legromantikusabb verziója, amikor mindketten egy időben két tandem pilótával egyszerre startoltok el. Itt csak hegyi repülés jöhet szóba azért, hogy egyszerre egy időben startoljatok és hogy aránylag közel is legyetek egymáshoz a levegőben (olyan verzió nincs, hogy együtt repüljetek ketten 1 tandemernyővel hanem mind a ketten 1-1 tandempilótával fogtok külön elstartolni) 

Ez egy nagyon kiváló nászajándék is lehet vagy bármilyen esetben, amikor magatokat és a párokat szeretnétek meglepni egy közös élménnyel. 

Időtartam: 15-30 perc

Ár: 85 000 Ft (amely 2 ajándékvideót is tartalmaz)

Jelentkezés

Extrém időtartam repülés Videóval:

Az időtartam repülés egy még hosszabb verziója, ami kimondottan a repülés szerelmesei számára van, akik úgy érzik, hogy nem akarnak visszatérni a földre. 

Helyszínek: 

Ezt a repülést az év 365 napján meg tudjuk valósítani hegyi repülésben. 
Leggyakoribb hegyek: Hármashatárhegy (BP), Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén) 

Illetve csak ezeknél a csomagoknál elérhető speciálisabb helyszínek: Eger és Szársomlyó (Villányi hegység). 

Időtartam: 30-45 perc

Ár: 55 000 Ft

Időtartam: 45-60 perc

Ár: 65 000 Ft

Jelentkezés

Termikrepülés Videóval: 

A termik szó meleg felfelé szálló levegőt jelent, aminek a segítségével 1000-2000 vagy nagyon jó időjárási körülmények esetén akár 2500-3000 méteres magasságba is emelkedhetünk. Ezt a repülést csak tavasztól őszig tudjuk megvalósítani, amikor erős napsütés van. Nincsenek szavak amivel le lehet írni azt az érzést, amikor több km magasan repülsz, és először tapasztalod ezt meg. Ma is élénken emlékszem a pillanatra, amikor először jártam 2500 méter magasan siklóernyővel és a rengeteg élmény mellett próbáltam rájönni, hogy mi olyan furcsa a levegőben, és végül rájöttem, hogy most először lélegeztem teljesen tiszta, valóban színtelen szagtalan levegőt. 

Helyszínek: 

Leggyakoribb hegyek: Csolnok (Esztergom mellett), Vértesszőlős, Csákberény, Csókakő, Csobánc (Badacsony melletti vulkanikus hegy, kilátással a Balatonra), Kétágú hegy (Pilis nyugati gerincén) 

Illetve csak ezeknél a csomagoknál elérhető speciálisabb helyszínek: Eger és Szársomlyó (Villányi hegység). 

A Hármashatárhegyen is nagyon jó termikek szoktak lenni, de itt „csak” 750 méter magasra szabad felmennünk a Liszt Ferenc reptér légtere miatt, ezért ahhoz, hogy 1000-2000 méter fölé tudjunk repülni ahhoz legalább egy 50-60 km-t utazni kell Bp-től. 

Csörlőpályán is igen gyakran fogunk ilyen repüléseket végrehajtani, mégpedig leggyakrabban Kartalon és Palotáson. Palotás gyakorlatilag a Mátra nyugati gerince mellett fekszik és habár sajnos a Mártában nincs biztonsággal használható starthely, de innen lehetőségünk lesz Magyarország legnagyobb hegységét megcsodálni több ezer méter magasból. 

Időtartam: 30-40 perc

Ár: 59 000 Ft

Időtartam: 40-60 perc

Ár: 69 000 Ft

Időtartam: 60-90 perc

Ár: 85 000 Ft

Jelentkezés

Jelentkezés tandemrepülésre

Kérlek add meg a neved
Kérlek add meg az email címed
Kérlek add meg a telefonszámod
Kérlek válassz egy csomagok
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input