Ezt nem fogod megbánni!

"Sziasztok!
Egy nemrég végzett repülőgép műszerész vagyok. Mindenem a repülés, minden formában. Volt már szerencsém repülni utasszállitóval, egymotoros kisgéppel, és legutóbb belekóstolhattam a siklóernyőzésbe. Sok előkészület(időpont egyeztetés - amiben nagyon rugalmas volt a Zoltán, megfelelő időjárási viszonyokra várás.) előzte meg a tényleges repülés. Bevallom a siklóernyőzéstől nem tudtam mit várjak. Azt hittem, hogy a domboldalról lesiklunk egy rétre és annyi. De nem! Kihasználva az áramlatokat jóval az indulópont fölé kerültünk, ahonnan még szebb volt a rálátás a tájra. Pilisborosjenőnél voltunk. Október vége volt, kesztyűt kellett már venni ahhoz hogy elviselhető legyen azokban a magasságokban. Fenn a hegytetőn már voltak ugrók akik szintén a megfelelő szélerősséget várták. Mi ugrottunk először. Mindenki nagyon segítőkész volt. A Zoltán nagyon jól elmagyarázta, hogyan induljunk, és mikor mire számítsak. Egy-két kör után - ez persze egyéntől függően- bemutatott egy két "trükköt" mint a hintáztatás, vagy a hirtelen magasságvesztés. Nagyon élveztem, már azt hittem jobb nem is lehet amikor felajánlotta hogy irányítsam én az ernyőt! Felemelő érzés volt!
A megbeszélt időn túl is fennmaradtunk még a levegőbe. Mindkettőnk élvezte, akkor minek leszállni? Így körülbelül kétszer annyi időt voltunk fenn a tervezettnél!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Számomra a siklóernyőzés adja vissza a tényleges repülés érzését!"

Nyiri Péter - epülőgép műszerész

 

 

Nagyszerű élménnyel fogsz gazdagodni, és lesz mit mesélni ismerőseidnek. Persze, amit átélsz, azt csupán szavakkal nem lehet elmondani, ezt át kell élni!

Árak: A tandemrepülés 10-20 ezer forint között mozog. Az ár függ a helyszíntől és a repülés időtartamától. Pontos árat jelentkezés után tudunk megbeszélni.

Hívj telefonon, vagy jelentkezz online, és felhívlak, hogy megbeszéljük a részleteket!

Tel: +3630/6768233 Jelentkezés online

 

 

Jelentkezés tandemrepülésre

Kérlek add meg a neved
Kérlek add meg az email címed
Kérlek add meg a telefonszámod
Please let us know your message.
Invalid Input