Girokopter repülés

Girokopter repülés Esztergomban, azaz motorozás 3 dimenzióban

Ha szeretnél egy fantasztikus élményt kipróbálni vagy akár ajándékozni, akkor itt egy újabb lehetőség a Tandemfly jóvoltából!

A girokopterezés egy egyedülálló repülési élmény, amit talán 3 dimenziós motorozásként vagy kabrió helikopterként lehetne a legjobban leírni. De igazán elmagyarázni lehetetlen - sokkal jobb kipróbálni!

Az Esztergomi reptér kiváló helyszín a fel- és leszálláshoz. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető és felszállás után azonnal a Pilis és Esztergom mesés panorámájában gyönyörködhettek a Duna felett repülve.

Ha 7 és 99 éves kor között vagy és 120 kg alatt, akkor alkalmas vagy a repülésre.

Ha szeretnél repülni vagy repülést ajándékozni, akkor hívj minket vagy írj nekünk.

06 30 676 82 33

06 30 993 38 27

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezés online

 

Mi a girokopter?

 

Ez egy olyan ultrakönnyű forgószárnyas repülő eszköz, ami egyesíti a repülőgép és helikopter előnyös tulajdonságait.

 

Mik a girokopter előnyei más repülő eszközökhöz képest?

 

A levegő napközben igen gyakran aktív. Ez azt jelenti, hogy folyamatos le- és feláramlások vannak, így amikor repülünk azt egy mozgó és állandóan változó közegben tesszük. Általában aki kipróbálja, mindenki imádja a repülést és úgy érzi, hogy órákat is el tudna tölteni fent. Viszont a folyamatos fel-le mozgás miatt azért néha előfordulhat némi gyomorfelkavarodás. Azt mondhatjuk, hogy minél nagyobb a szárnyfelület és minél könnyebb a repülő eszköz, annál inkább jelentkezhet ez az érzés – ugyanez igaz a motoros siklóernyőnél, motoros sárkánynál, vagy akár kisgépek esetében is. A girokopter - forgószárnya lévén - a helikopterekhez hasonlóan nagyon kis szárnyfelülettel repül, ezért sokkal kevésbé érzékeny a fel- és leáramlásokra vagy a turbulenciára, így a repülés itt a legsimább, ezáltal a repülési élmény sokkal kevésbé „felkavaró” az utasok számára.

Bár vannak zárt girokopterek is, nekünk nem volt kérdés, hogy ha repülünk, akkor az legyen egy nyitott eszköz, amiben a repülés érzése a lehető legközvetlenebb! Tehát éppen úgy, ahogy egy kabrió autóban a testünket nem éri a szél, mégis az érzés az egészen más, mint egy zárt kabinban repülni.

 

Mennyire biztonságos a girokopter?

 

A girokopter, az utóbbi évtizedben éppen könnyű vezethetősége és nagyon jó biztonsági faktora miatt terjedt el szélesebb körben. A legtöbb girokoptert egy nagyon megbízható Rotax motorral építik, viszont e mellett képes akár levitorlázni és leszállni egy esetleges motorleállás esetén. A giro egy további óriási előnye, hogy a leszállási sebessége nagyon alacsony, akár 25km/óra is lehet, ami landolásokat nagyon biztonságossá teszi.

 

Miért pont girokopter?

 

Egy barátommal, aki már szintén több, mint 20 éve repül, régóta elhatároztuk, hogy szeretnénk egy olyan utas-repültetést beindítani, ami egyben nagyon biztonságos és amivel szinte bármikor lehet repülni nemcsak olyankor amikor a szél gyenge. Nagyon sokszor keresnek meg olyan kívánsággal, hogy pont ezen a napon a kéne repülni, mert ekkor van a szülinap és siklóernyőzésnél ez gyakran nem jön össze, mert sem túl erős sem túl gyenge szélben nem tudunk repülni. Ha kicsit élénkebb a szél (20-25 km/h felett), akkor siklóernyőzni már nem lehet. A girokopterrel ezzel szemben egész nap lehet repülni, akár igen élénk szélben is, mert utazósebessége 90-110 km/óra így egy igen széles időjárási tartományban használható, ami nagyon fontos az utas-repültetés céljából, hiszen nagyon gyakran egy adott napon kell repülni ahhoz, hogy az élmény egyben egy igazán szuper meglepetés is legyen. Akár szülinapról, házassági évfordulóról, legény- vagy leánybúcsúról legyen szó.

 

Fontos tudnivalók:

A repülésen bárki részt vehet 7 és 99 év között.
Maximális testsúly 120 kg.

Ha bármilyen további kérdésed lenne a repülésről, akkor nyugodtan hívhatsz minket hét közben vagy akár hétvégén is.  

06 30 676 82 33

06 30 993 38 27

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezés online

 

Jelentkezés girokopter repülésre

 1. Neved*
  Kérlek add meg a neved
 2. Email címed*
  Kérlek add meg az email címed
 3. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod
 4. Üzenet
  Please let us know your message.

Girokopter